Ørretboms - med fluefiske som livsstil

Orginalfilmen fra 2004

Utsolgt/Sold out

Ørretboms 2 - Kodeknekker'n

Oppfølgeren til originalfilmen fra 2004 - Ørretboms.

Ørretboms 3 - Island

Det store fluefiskeeventyret på Island. Et uoppdaget land for en ørretfisker...

Ørretboms 4 - Jurassic Lake

I den første filmen noensinne fra Jurassic Lake får du se et fantastisk miljø og fluefiske.

ØRRETBOMS 3 - ISLAND

Kjøp filmen på DVD. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

249.-

-----------------------

cover_dvd_troutbum_3_Iceland

 

SE TRAILER

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

Fra media

Først drar gutta på røyefiske, og får noen fantastiske fisker. Kan det bli bedre, tenker jeg der jeg sitter med hakeslepp foran skjermen? Likevel stiger kvaliteten på fisket ytterligere når de besøker en stor perle av en liten elv sørøst for Reykjavik. Selv om det er mye fisk her, er den ikke lett å overliste, men Brun kan absolutt sine saker. (...) Denne filmen har overbevist meg om at jeg bare må tilbake, må tilbake...

Alt om Fiske,
Jon Lenæs

 

På Island kan man selvfølgelig ikke undlade at fiske i vandløb, og de mest spändende sekvenser kommer fra et ganske lille vandløb, som i bredde ikke overstiger fx Konge´en. Men André Brun fisker en meget dyb pool med tunge, små nymfer og det viser sig at vandløbet indeholder nogle meget store ørreder. André mister de første fisk under svære forhold med skarpe lavasten på bunden, men til sidst landes en meget smuk ørred efter en hård fight, som tydeligt viser at man selv med let grej og små fluer ind i mellem må tage hårdt ved fiskene for at få dem på land. Filmen er generelt meget flot med masser af stemninger fra Island og undervejs krydres med rund hånd med meget fine undervandoptagelser, og i flere tilfälde ser man store fisk vende efter nymfen. Filmen giver et meget fint indtryk at de forhold, der venter den tilrejsende ørredfisker, og undertegnede har da ogsø fået genoplivet en gammel drøm om at besøge øen. Filmen indeholder ydermere en fremragende ekstramateriale om fotografering for lystfiskere, både ved vandet såvel som makrofotos.

Fiske & Fri,
Lars Chr. Bentsen

 

Å fiske digre ørreter og ditto 2-3 kilos plugger av noen røyer kan gjøre noen enhver heit i toppen. Når så det hele foregår på lavaøya er det ikke rart det koker over innimellom. (...) Det etter hvert så rutinerte "Team Ørretboms" har lagt på seg med en kameramann, Gordon Fjeld, og reist dit fisket er så heftig at det ryker av det. Denne filmen er interessant på flere måter. Ikke bare gir den et spennende innblikk i et nærmest himmelsk fiskeland. Den byr også på store doser entusiasme, vakre bilder og masse praktisk informasjon til hvordan du lykkes på sagaøya. (...) 
Dette er råkjør med enhåndsstang. Og jeg liker det.

Jakt & Fiske,
Per Tørmoen

 

Når vakre 3-kilosrøyer løftes inn i flatskjermen, fargerike og feite, etter heftig fight mellom lavastein med tynn fortom, får i alle fall jeg et ekstra kick. Kanskje blir jeg smittet av Andr´s inderlige fiskeglede og entusiasme over å både spotte og kroke storrøyer og feit ørret. For fluefisket kommer innenfra hos denne karen.

Fluefiske.net
Anne J. Backsther


En film av:

loop_logo

 


 
Sex javplatform.com desi home made self